Süper Biofer






Garanti Edilen İçerik; % w / w

Suda Çözünür Bakır (Cu) 0,5
Suda Çözünür Demir (Fe) 2
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0,5
pH 2,3
Ambalaj Şekli 250 cc
1 lt
2,5 lt
 

Süper Biofer Ürün Açıklaması ;


 Süper Biofer: Yüksek sıcaklık ve düşük ısı gibi olumsuz çevre koşullarını olumluya doğru çevirerek, bitkinin daha fazla ''mesai'' yapmasını sağlar. 10-15 gün ara ile üretim dönemi boyunca kullanıldığında; meyvelerde tam renk, tat ve irilik elde edilir. Düzenli kullanıldığında etkisi çok açık ve nettir.

 Süper Biofer; bitkinin, fizyolojik yapısına etki ederek yüksek düzeyde Karbon (C) çözümlemesi yapar ve bitki bünyesinde oluşturulan besin (glikoz) miktarının artmasını sağlar. 

 Kullanım Şekli:Tüm bitkilerde, yapraktan iyice yıkama şeklinde uygulanır.

 Kullanım Zamanı: Tüm vejetasyon evresi boyunca kullanılır.

 Kullanım Dozu: 10-15 gün ara ile 100 lt suya 200-300 cc arasında uygulanır.


BİTKİ
100 Lt Su
UYGULAMA ŞEKLİ
Priming Uygulaması
200-300 cc
Tohumlar Süper Biofer'li suda en az 2-3 saat bekeletildikten sonra ekilir.
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak ve diğer tüm Fideler
100-300 cc
Fideler 5-10 dakika Süper Biofer'li suya bandırılıp dikilir.
 
Maydanoz, Marul, Nane, Roka, Dereotu, Sarımsak...
100-300 cc
Vejetasyon süresi boyunca 15 gün ara ile uygulama yapılır.
Domates, Biber, Patlıcan ve Hıyar, Kabak gibi diğer Sebzeler
100-300 cc
Cansuyu ile birlikte, vejetasyon süresi boyunca 15 gün ara ile uygulanır.
Çilek
200-300 cc
Fideler, Süper Biofer'li suya 5-10 dakika süre ile bandırılarak dikilir. Cansuyu ile birlikte, vejetasyon süresi boyunca 10-15 gün ara ile uygulamalara devam edilir.
Muz
100-350 cc
Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile toplamda 3-6 uygulama tavsiye edilir.
Buğday, Arpa, Çeltik
200-250 cc
Kardeşlenme döneminde ilk uygulama yapılırken, 10 gün sonra 2. uygulama yapılır. (Yabancı ot ilaçları ile karıştırılabilir.)
Kavun, Karpuz
200-250 cc
Tohumlar 1 gün süresince Süper Biofer'li suda bekletilerek ekilir. Fideler ise Süper Biofer'li suya bandırılarak ekilir. Uygulamalara 10-15 gün ara ile devam edilir.
Pancar
250 cc
İlk uygulama seyreltme sonrası yapılır ve 15 gün ara ile toplam 3 uygulama yapılması önerilir.
Pamuk
200-250 cc
İlk uygulama, bitki boyu; 15-20 cm olduğunda yapılır ve 20 gün ara ile toplam 3 uygulama yapılması önerilir.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün
250 cc
İlk uygulama, bitki boyu; 10-15 cm olduğunda yapılır ve 10 gün ara ile toplam 3 uygulama yapılması önerilir.
Soya, Fasulye, Yer Fıstığı, Mercimek ve Diğer Baklagiller
200-300 cc
İlk uygulama, bitki boyu; 5-10 cm olduğunda yapılır ve 15 gün ara ile uygulamalara devam edilir.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana
200-300 cc
İlk uygulama, bitki boyu; 5-10 cm olduğunda yapılır ve 15 gün ara ile uygulamalara devam edilir.
Süs Bitkileri
150-250 cc
15-20 gün ara ile uygulamalar yapılır.
Kültür Mantarı
100-200 cc
Vejetasyon süresi boyunca 10 gün ara ile uygulamalar yapılır.
Bağ
200-300 cc
İlk uygulama, sürgün boyu; 10-20 cm olduğu zaman yapılır ve 15 gün ara ile uygulamalara devam edilir.
Nar, İncir
250-300 cc
İlk uygulama, yapraklar oluşmaya başladığında yapılır ve 15-20 gün ara ile uygulamalara devam edilir.
Zeytin
200-300 cc
İlk uygulama, verim budamasından 15-20 gün sonra yapılır ve 20-25 gün ara ile hasata kadar uygulamalara devam edilir.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Ayva
200-300 cc
İlk uygulama, bitki yaprakları; 1-2 cm büyüklüğüne geldiğinde yapılır ve 15-20 gün ara ile uygulamalara devam edilir.
Turunçgiller, Kivi, Peppino
200-250 cc
İlk uygulama, çiçeklenme öncesi yapılır ve  20 gün ara ile uygulamalara devam edilir.
Antep Fıstığı, Fındık, Badem, Ceviz, Çay
200-400 cc
İlk uygulama, bitki uyanmaya başladığında yapılır ve 15-20 gün ara ile uygulamalara devam edilir.
* Damla sulama ile; Dekara 1,5-2,5 lt. şeklinde uygulanır.

Ad & Soyad :
Email :
Telefon :
Mesajınız :